SUMBER: .t u t o r i a l.

Sunday, 1 January 2012

Festival pengantin @ Space U8

Hai..akhirnya kita dapat pegi buat kali pertamanya ke Festival Pengantin..Yes:).Setelah mrayu a.k.a merajuk kepada Encik Tunang ni.
"Dear, jom pegi Festival Pengantin nak?"
Kat mane?
"Kat Space U8, Shah Alam..Tapi xtau lg tmpatnya. Cari kat internet je ni."
Ala..Bukan best pun..Orang bg pamplet, pusing2, tu je. Lgpun kalau kita nak, beli je..xyah gi ctu."
"hmm (suara dah merajuk), diam..Semalam dia kuar jalan2 xpe:(
<
<
"Ok2 la..pegi ni" 

Hehe2..Nampak tak suara kita didengari;)..Suke:)

Then,tepat jam 10 pg kitorg gerak ni. Kitorg bwk jugak BFF faridah n family..pakej skali berjalan2:)..Sampai jugak akhirnya ke space U8 ni..nasib baik la byk banner gantung2 kat tepi jalan. Agaknya kalau berpandukan internet + arah kita, sesat jugakla kot..Hehe2..

Jom kita layan sket gambar2 kat ctu. Siap ade Najwa latif pun tau .Tp gambar thru phone je la.Lupa bwk kamera plak ni:)
 meriah tak meriah la..
 Najwa Latif make-up...
Najwa Latif tengah nyanyi cinta muka buku:)

Hisy,,gambar Najwa Latif plak yg ade ye..ckp Festival Pengantin. Hehe:)..

Tapi yang sebetulnya, kitorg dpt cari pakej fotografi yang best:)..Berbaloi jugak la kot..Nak tengok pakej dia
<
<
Cover untuk dua2 side lelaki dan perempuan (Nikah, Berinai malam, Bersanding dan bertandang)
2 outdoor photo shoot (belah lelaki dan perempuan)
2 set 22 pages (glass) exclusive 10 x 30 storyboard album (cover dia glass tau)- total 3 sets
2 pcs of 16" x 24" photo enlargement with frame (untuk gantung kat rumah nnti)
8 pcs of 8R photo enlargement (utk side gantung lg kat rumah)
Mock up album (216 pcs of 4R size photo) - hard cover (utk majlis belah pompuan)
Mock up album (144 pcs of 4R size photo) - hard cover (utk majlis belah lelaki)
2 sets bunting 2" x 6" (untuk gantung masa knduri belah P & L)
2 sets DVD unlimited photo during event.
1 pendrive
1 photographer
No tranportation fees and others
<
<
<
Harga dia >>>> RM 3288 (Murah woo)
Ok kan.. cover untuk dua2 side tu:)..Lepas bincang2, kitorg trus byar deposit RM300..
Try la search kat laman web dia >>>www.krulmatric .com
btw, dengar cite diat pun photographer untuk mawi&ekin , zaquan&aidil  dulu;)

Tu dia 2 sets of 22 pages of glass cover...:)

p/s : lepas ni kita ushar2 kad khwin murah2 plak. k





1 comment:

  1. dah booking??? majlis bile dear..
    OP kite pakai khidmat paksu je~

    btw, salam perkenalan.
    jom baca blog saya : http://dhiera-nak-kahwin.blogspot.com

    ReplyDelete